dinsdag 10 januari 2017

LIEFS, KIM: acteurs gezocht!

De film OP ZICHT is nog wel niet klaar - gisteren waren er nog aanvullende opnames in Tzum -, maar de voorbereidingen voor de volgende film LIEFS, KIM (voorheen DE AFREKENING) zijn al een tijdje aan de gang. Het scenario is geschreven. De locaties zijn bijna allemaal gevonden. Maar de acteurs heb ik nog niet. Dus daarom de vraag: wie wil proberen om in deze film één de drie onderstaande personages te spelen? Of weet iemand die misschien zou willen? Acteer- of filmervaring is niet vereist. Enthousiasme wel. Gezocht worden 3 mensen voor de volgende rollen:

  • De hoofdrol is Julia. Zij is de echtgenote van Robert-Jan, ongeveer 40 jaar oud en van beroep journaliste. Aan het uiterlijk worden geen bijzondere eisen gesteld.
  • De tegenspeelster van Julia is Kim. Zij is de geheime minnares van Robert-Jan, is ongeveer 30 jaar oud en heeft een knap of in ieder geval aantrekkelijk uiterlijk. 
  • Robert-Jan, de echtgenoot van Julia. Hij is een vlot type en ook ongeveer 40 jaar oud. Zijn beroep is wat vaag, iets in de zakelijke wereld of advocatuur. Hij heeft een inkomen van ruim boven modaal. Ook aan zijn uiterlijk worden verder geen bijzondere eisen gesteld.
Heb je belangstelling, of wil je meer informatie? Reageer op deze blog, mail naar jaapkiers@gmail.com of bel naar 058 - 2675134.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten